Vanaf 3 april 2023 gaat Opel Finance door het leven als Stellantis Financial Services. Die naamswijziging versterkt de inzet van de groep in de automobielsector nog meer. Want in dit nieuwe mobiliteitstijdperk biedt Stellantis een merkenportefeuille met innovatieve en duurzame oplossingen voor al je behoeften rond elektrificatie, connectiviteit, zelfstandig rijden en gedeelde eigendom. Stellantis omvat vijftien internationale merken, waaronder tien merken voor nieuwe voertuigen in Belux: Abarth, Alfa Roméo, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Maserati, Opel en Peugeot. Gesterkt door onze diversiteit vormen we zo de wereld van morgen.

Waarom dan vandaag de stap naar Stellantis Financial Services?

Met het oog op vereenvoudiging en om je nog beter van dienst te zijn, worden de activiteiten van de huidige financieringsentiteiten – FCA Bank, Opel Finance en PSA Finance – samengebracht onder één enkele afdeling: Stellantis Financial Services.
Zo creëren we één aanspreekpunt voor al je behoeften rond financieringen, verzekeringen en servicecontracten voor zowel België als Luxemburg via ons netwerk van verkooppunten.

Wat verandert er voor mij als klant?

Je hoeft je geen zorgen te maken; de voorwaarden van de offertes en contracten ondertekend bij Opel Finance blijven uiteraard ongewijzigd, en je huidige dealership en verkoper blijven je aanspreekpunt voor onderhoud en vragen in verband met je contract.

Wat als ik een nieuw contract wil afsluiten?

Nieuwe klanten kunnen terecht op onze nieuwe site: https://www.stellantis-financial-services.be.
De experts in je dealership adviseren je graag bij de keuze van je toekomstige voertuig en bieden je een uitgebreide service, inclusief financiering, verzekering en onderhoud.