Welkom bij de budgetwijzer

Met deze tool helpen we jou de Opel kiezen die het best past binnen jouw maandelijkse budget. Onderstaande prijzen zijn van toepassing op onze Classic formule en zijn gebaseerd op de laagste modelprijs met een leasetermijn van 60 maanden en een optioneel voorschot van 15% van de modelprijs.

Meer product gerelateerde info, vind je op de productpagina.

Wat is je beschikbare budget?

Gebruik de slider om aan te geven welk maandelijks bedrag je ter beschikking hebt om een auto te financieren.

 • Corsa
  Vanaf € 351,62
  Corsa
  Vanaf € 351,62

  Ontdek de nieuwe corsa – de duitse stadsauto, volledig klaar voor de toekomst, met een combinatie van dagelijks rijplezier en de sensationele technologie van grote wagens.

 • Combo Cargo
  Vanaf € 406,95
  Combo Cargo
  Vanaf € 406,95

  Ongekend praktisch, ruim, veelzijdig en comfortabel: de Opel Combo is jouw ideale zakenpartner.

 • Crossland
  Vanaf € 419,51
  Crossland
  Vanaf € 419,51

  Veelzijdigheid die de aandacht trekt. Stijl die overal op voorbereid is. Van de uitgesproken karakteristieke Vizor tot het puur praktische interieur, Crossland is de SUV met alledaagse flexibiliteit en een prachtig design om overal de aandacht te trekken.

 • Mokka
  Vanaf € 457,43
  Mokka
  Vanaf € 457,43

  Ben je klaar voor de volgende, gedurfde stap naar de toekomst van Opel? Het is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen. De nieuwe Mokka is hier en hij tilt rijden naar een heel nieuw niveau. Het is tijd om je eigen weg te nemen, met de Mokka.

 • Astra
  Vanaf € 489,23
  Astra
  Vanaf € 489,23

  Onze efficiëntste Astra ooit, met een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 21% minder CO2 uitstoten, vanaf 90 g CO2 per km.

 • Astra Sports Tourer
  Vanaf € 520,74
  Astra Sports Tourer
  Vanaf € 520,74

  Onze efficiëntste Astra ooit, met een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 21% minder CO2 uitstoten, vanaf 90 g CO2 per km.

 • Movano
  Vanaf € 543,73
  Movano
  Vanaf € 543,73

  De Opel Movano is de sterke, veelzijdige en betrouwbare bestelwagen met ongeëvenaard comfort. Beschikbaar in talloze varianten en perfect aan de behoeften van jouw bedrijf aan te passen.

 • Vivaro
  Vanaf € 562,11
  Vivaro
  Vanaf € 562,11

  Krijg de klus klaar met de efficiëntie van een professional. Flexibele stoelen en hi-tech connectiviteit bieden jou comfort en gemak terwijl een omvangrijke laadruimte en een hoog laadvermogen bijdragen aan de productiviteit.

 • Corsa-e
  Vanaf € 648,10
  Corsa-e
  Vanaf € 648,10

  De Duitse stadsauto die klaar is voor de toekomst. 100% elektrisch.

 • Grandland X
  Vanaf € 686,55
  Grandland X
  Vanaf € 686,55

  Deze opvallende SUV is klaar voor elk avontuur. Met zijn baanbrekende technologie en opwindend design is de Grandland X er klaar voor.

 • Combo-e Van
  Vanaf € 718,86
  Combo-e Van
  Vanaf € 718,86

  De nieuwe Combo-e Cargo combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Met compacte buitenafmetingen biedt de Combo-e Cargo vanbinnen royaal de ruimte, met een laadvolume tot 4,4 m³, dat nog beter benut kan worden dankzij slimme systemen zoals FlexCargo.

 • Vivaro Dubbele Cabine
  Vanaf € 720,08
  Vivaro Dubbele Cabine
  Vanaf € 720,08

  Voldoende ruimte voor maximaal 6 personen en de gemakkelijk toegankelijke laadruimte maakt de Vivaro Crew Van de ideale transporter voor jou en je bemanning.

 • Combo Life-e
  Vanaf € 733,81
  Combo Life-e
  Vanaf € 733,81

  De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om op elk gebied het allerbeste te bieden. Ruimte en comfort voor tot wel zeven personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280 km, zonder tussentijds op te laden.

 • Astra Plug-in Hybrid
  Vanaf € 775,93
  Astra Plug-in Hybrid
  Vanaf € 775,93

  De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

 • Mokka-e
  Vanaf € 777,19
  Mokka-e
  Vanaf € 777,19

  De nieuwe Mokka-e en zijn baanbrekende design tonen de weg voor de toekomst van Opel. Elke lijn en boog, van het evenwichtige cross-oversilhouet tot de krachtige grafische identiteit, getuigt van vertrouwen. De Mokka-e maakt een onmiskenbaar gedurfd statement, een voertuig dat zich onderscheidt van de massa door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl. 

 • Zafira Life
  Vanaf € 788,93
  Zafira Life
  Vanaf € 788,93

  Een toegankelijke keuze voor levenslustige en avontuurlijke gezinnen die houden van comfort en elegantie.

 • Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid
  Vanaf € 808,11
  Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid
  Vanaf € 808,11

  De nieuwe Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid combineert een gedurfd en puur design met enorme veelzijdigheid en slimme oplossingen voor de bagageruimte. Dankzij zijn geavanceerde hybridetechniek rijd je bovendien meer kilometers zonder uitstoot.

 • Grandland X Hybrid
  Vanaf € 925,21
  Grandland X Hybrid
  Vanaf € 925,21

  De nieuwe plug-in hybride SUV van Opel. 100% fiscaal aftrekbaar.

 • Zafira-e Life
  Vanaf € 1.070,93
  Zafira-e Life
  Vanaf € 1.070,93

  De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen, het vlaggenschip binnen het Zafira Life-gamma van hoogwaardig comfort, en is nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving voor een nog vlottere en stillere luxerit voor jouw zakelijke passagiers.

 • Vivaro-e Dubbele Cabine
  Vanaf € 1.099,21
  Vivaro-e Dubbele Cabine
  Vanaf € 1.099,21

  De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).