Welkom bij de budgetwijzer

Met deze tool helpen we u de Opel kiezen die het best past binnen uw maandelijkse budget. Onderstaande prijzen zijn van toepassing op onze Opel Private Lease formule en zijn gebaseerd op de laagste modelprijs met een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km/jaar.

Meer product gerelateerde info, vindt u op de productpagina.

Wat is uw beschikbare budget?

Gebruik de slider om aan te geven welk maandelijks bedrag u ter beschikking heeft om een auto te financieren.

 • Combo Cargo
  Vanaf € 274,64
  Combo Cargo
  Combo Cargo
  Vanaf € 274,64

  Ongekend praktisch, ruim, veelzijdig en comfortabel: de Opel Combo is uw ideale zakenpartner.

 • Corsa
  Vanaf € 321,81
  Corsa
  Corsa
  Vanaf € 321,81

  Ontdek de nieuwe corsa – de duitse stadsauto, volledig klaar voor de toekomst, met een combinatie van dagelijks rijplezier en de sensationele technologie van grote wagens.

 • Crossland
  Vanaf € 331,77
  Crossland
  Crossland
  Vanaf € 331,77

  Veelzijdigheid die de aandacht trekt. Stijl die overal op voorbereid is. Van de uitgesproken karakteristieke Vizor tot het puur praktische interieur, Crossland is de SUV met alledaagse flexibiliteit en een prachtig design om overal de aandacht te trekken.

 • Combo Life
  Vanaf € 359,55
  Combo Life
  Combo Life
  Vanaf € 359,55

  Met een zee van ruimte, vijf tot zeven plaatsen, een veelzijdig interieur en innovatieve veiligheidssystemen leent de nieuwe Combo Life zich perfect voor reizen met het hele gezin.

 • Mokka
  Vanaf € 361,85
  Mokka
  Mokka
  Vanaf € 361,85

  Ben je klaar voor de volgende, gedurfde stap naar de toekomst van Opel? Het is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen. De nieuwe Mokka is hier en hij tilt rijden naar een heel nieuw niveau. Het is tijd om uw eigen weg te nemen, met de Mokka.

 • Vivaro-e Dubbele Cabine
  Vanaf € 372,55
  Vivaro-e Dubbele Cabine
  Vivaro-e Dubbele Cabine
  Vanaf € 372,55

  De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

 • Corsa-e
  Vanaf € 397,59
  Corsa-e
  Corsa-e
  Vanaf € 397,59

  De Duitse stadsauto die klaar is voor de toekomst. 100% elektrisch.

 • Astra
  Vanaf € 407,92
  Astra
  Astra
  Vanaf € 407,92

  Onze efficiëntste Astra ooit, met een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 21% minder CO2 uitstoten, vanaf 90 g CO2 per km.

 • Mokka-e
  Vanaf € 410,37
  Mokka-e
  Mokka-e
  Vanaf € 410,37

  De nieuwe Mokka-e en zijn baanbrekende design tonen de weg voor de toekomst van Opel. Elke lijn en boog, van het evenwichtige cross-oversilhouet tot de krachtige grafische identiteit, getuigt van vertrouwen. De Mokka-e maakt een onmiskenbaar gedurfd statement, een voertuig dat zich onderscheidt van de massa door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl. 

 • Movano
  Vanaf € 413,16
  Movano
  Movano
  Vanaf € 413,16

  De Opel Movano is de sterke, veelzijdige en betrouwbare bestelwagen met ongeëvenaard comfort. Beschikbaar in talloze varianten en perfect aan de behoeften van uw bedrijf aan te passen.

 • Grandland X
  Vanaf € 463,57
  Grandland X
  Grandland X
  Vanaf € 463,57

  Deze opvallende SUV is klaar voor elk avontuur. Met zijn baanbrekende technologie en opwindend design is de Grandland X er klaar voor.

 • Combo Life-e
  Vanaf € 477,69
  Combo Life-e
  Combo Life-e
  Vanaf € 477,69

  De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om op elk gebied het allerbeste te bieden. Ruimte en comfort voor tot wel zeven personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280 km, zonder tussentijds op te laden.

 • Zafira Life
  Vanaf € 522,76
  Zafira Life
  Zafira Life
  Vanaf € 522,76

  Een toegankelijke keuze voor levenslustige en avontuurlijke gezinnen die houden van comfort en elegantie.

 • Zafira-e Life
  Vanaf € 536,95
  Zafira-e Life
  Zafira-e Life
  Vanaf € 536,95

  De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen, het vlaggenschip binnen het Zafira Life-gamma van hoogwaardig comfort, en is nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving voor een nog vlottere en stillere luxerit voor uw zakelijke passagiers.

 • Astra Plug-in Hybrid
  Vanaf € 574,42
  Astra Plug-in Hybrid
  Astra Plug-in Hybrid
  Vanaf € 574,42

  De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

 • Insignia Grand Sport
  Vanaf € 619,70
  Insignia Grand Sport
  Insignia Grand Sport
  Vanaf € 619,70

  De nieuwe Opel Insignia is Duitse techniek op haar best: de nieuwe Insignia Grand Sport heeft een verbeterde efficiëntie, een sportieve, unieke look en het baanbrekende IntelliLux LED® Pixel Light-systeem.

 • Grandland X Hybrid
  Vanaf € 655,15
  Grandland X Hybrid
  Grandland X Hybrid
  Vanaf € 655,15

  De nieuwe plug-in hybride SUV van Opel. 100% fiscaal aftrekbaar.

 • Insignia Sports Tourer
  Vanaf € 667,96
  Insignia Sports Tourer
  Insignia Sports Tourer
  Vanaf € 667,96

  De nieuwe Opel Insignia is Duitse techniek op haar best: de nieuwe Insignia Sports Tourer heeft een verbeterde efficiëntie en het baanbrekende IntelliLux LED® Pixel Light-systeem als optie.