Welkom bij de budgetwijzer

Met deze tool helpen we jou de Opel kiezen die het best past binnen jouw maandelijkse budget. Onderstaande prijzen zijn van toepassing op onze Classic formule en zijn gebaseerd op de laagste modelprijs met een leasetermijn van 60 maanden en een optioneel voorschot van 15% van de modelprijs.

Meer product gerelateerde info, vind je op de productpagina.

Wat is je beschikbare budget?

Gebruik de slider om aan te geven welk maandelijks bedrag je ter beschikking hebt om een auto te financieren.

 • Corsa
  Vanaf € 202,71
  Corsa
  Vanaf € 202,71

  Ontdek de nieuwe corsa – de duitse stadsauto, volledig klaar voor de toekomst, met een combinatie van dagelijks rijplezier en de sensationele technologie van grote wagens.

 • Combo Cargo
  Vanaf € 217,54
  Combo Cargo
  Vanaf € 217,54

  Ongekend praktisch, ruim, veelzijdig en comfortabel: de Opel Combo is jouw ideale zakenpartner.

 • Astra
  Vanaf € 275,80
  Astra
  Vanaf € 275,80

  Onze efficiëntste Astra ooit, met een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 21% minder CO2 uitstoten, vanaf 90 g CO2 per km.

 • Astra Sports Tourer
  Vanaf € 288,99
  Astra Sports Tourer
  Vanaf € 288,99

  Onze efficiëntste Astra ooit, met een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 21% minder CO2 uitstoten, vanaf 90 g CO2 per km.

 • Mokka
  Vanaf € 289,36
  Mokka
  Vanaf € 289,36

  Ben je klaar voor de volgende, gedurfde stap naar de toekomst van Opel? Het is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen. De nieuwe Mokka is hier en hij tilt rijden naar een heel nieuw niveau. Het is tijd om je eigen weg te nemen, met de Mokka.

 • Vivaro-e Dubbele Cabine
  Vanaf € 321,80
  Vivaro-e Dubbele Cabine
  Vanaf € 321,80

  De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

 • Grandland X
  Vanaf € 376,78
  Grandland X
  Vanaf € 376,78

  Deze opvallende SUV is klaar voor elk avontuur. Met zijn baanbrekende technologie en opwindend design is de Grandland X er klaar voor.

 • Zafira Life
  Vanaf € 381,49
  Zafira Life
  Vanaf € 381,49

  Een toegankelijke keuze voor levenslustige en avontuurlijke gezinnen die houden van comfort en elegantie.