Uw wagen huren, is dat interessant voor uw onderneming? Met een renting is dat zeker het geval. U hoeft zelf de wagen niet te financieren maar u krijgt het gebruiksrecht. Het gaat dus alleen om de huur. Interesse in een volledige, operationele leaseformule met inbegrip van onderhoud, reparatie, bijstand, ... ? Informeer dan naar de formule Free2Move Lease.

De voordelen van financiële renting

Financieel hebt u zekerheid: u betaalt terug in vaste maandelijkse termijnen. U spreidt dus budgetvriendelijk de kosten, zonder eigen kapitaal te investeren in de aankoop. Na de afloop kunt u de wagen aankopen tegen een gunstig tarief: ten minste 16% van het aankoopbedrag. Boekhoudkundig komen de kosten direct in de resultatenrekening.

Financiële renting en financiële leasing: wat is het verschil?

Het verschil zit vooral in de boekhoudkundige verwerking. Bij leasing gebeurt de balansverwerking via activeren en afschrijven. Bij renting wordt de factuur rechtstreeks in kosten in de resultatenrekening gebracht.

Ook is een verschil voor wat de aankoopoptie betreft. Bij renting is dat vanaf 16%, bij leasing mag dat maximaal 15% zijn. Vraag uw boekhouder zeker advies voor de formule die het beste bij uw situatie past.

Financiële Renting stap voor stap

  • U kiest bij uw Opel-dealer uw model en opties
  • U krijgt ter plaatse een voorstel voor uw renting
  • Opel Finance koopt uw Opel aan, u krijgt het gebruiksrecht
  • U hoeft geen voorschot te betalen
  • De btw betaalt u gespreid terug via uw maandelijkse factuur
  • Onderhoud, reparatie, banden, bijstand, brandstof en verzekeringen regelt u zelf
  • De afgesproken restwaarde op het eind van de looptijd wordt in het contract opgenomen als aankoopoptie van uw wagen.

Uw Opel dealer helpt u graag bij het opmaken van een offerte op maat van uw noden.

Vind uw dealer
Vind uw dealer