De beste bescherming en het beste tarief voor úw Opel

Opel Finance biedt u een service van A tot Z. Ook voor de bescherming van uw nieuwe of tweedehands Opel én de inzittenden. Bij Opel Finance kiest u uit een ruim aanbod verzekeringen. Van de verplichte BA-verzekering met de nodige extra’s tot een volledige omniumformule die op uw situatie en wensen is afgestemd. Ontdek daarnaast ook ons uitgebreid gamma aan verzekeringsopties en vraag zeker uw Opel-verdeler om advies voor uw formule op maat.

Opel Verzekeringen

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid is wettelijk verplicht. Deze Opel Verzekering vergoedt de schade die anderen opliepen door een ongeval waarbij u in fout bent. Maar ook voor deze basisformule doet Opel meer.

Ontdek meer

Uw omnium bij Opel Finance heeft een groot aantal voordelen en waarborgen. We bieden ook 3 soepele formules aan zodat iedereen de formule heeft die het beste aan zijn noden tegemoetkomt

Ontdek ze hier

Opel Verzekeringen
Credit Protection en Job Cover

Credit Protection en Job Protection

Bescherm wie u lief is, bescherm wat u lief is. Verzeker uw financiering met de Credit Protection en Job Protection kredietverzekeringen. Dat is de financiële zekerheid die Opel Finance u biedt.

Meer info

Extra Protection

Extra Protection is een verzekering die ook wel bekend staat als een GAP verzekering (Guaranteed Asset Protection). Het is een supplementaire dekking bij totaal verlies of diefstal die, afhankelijk van het gekozen dekkingsniveau, het tekort dekt tussen de schikking van de autoverzekering en het bedrag dat u oorspronkelijk voor uw voertuig betaalde, de kost om deze te vervangen of de uitstaand bedrag van de financiering.

Ontdek meer

Extra Protection
Extended Warranty

Extended Warranty

Extended Warranty geeft u de mogelijkheid om uw tweedehands Opel te voorzien van een verlengde garantie bovenop de wettelijke garantie die uw Opel dealer u reeds aanbiedt.

Meer info

U wilt weten welk product het best aansluit bij uw behoefte?

Ga naar de Leenwijzer

U wenst een offerte op maat of meer informatie om rustig na te lezen?

Vind uw Opel dealer